• Nezařazené

Čistý bazén


Konečně je léto. A tak to znamená, že asi každý druhý člověk už se těší na to, až bude plavat v bazénu anebo někde na pláži se opalovat. My s kamarádkou a také ještě s mou sestrou plánujeme, že bychom mohly jet někam k moři, ale nakonec to nedopadlo, protože kamarádka onemocněla a my se sestrou jsme nechtěly jet bez naší kamarádky. Byla to opravdu naše nejlepší kamarádka, takže jsme si alespoň všichni, včetně mé celé rodiny, museli vystačit s bazénem na zahradě. A samozřejmě, že všichni chceme, aby voda v bazénu byla vždycky co nejdéle čistá a také průzračná.

Voda v bazénu musí být čistá.

Pokud tedy chcete například nějakou chemii do bazénu anebo plovák do bazénu, do kterého dáte chemii, tak se podívejte na webové stránky jejich chlorito.cz. Bazénový plovák si myslím, že bude opravdu skvělou volbou. A na co je bazénový plovák? Jak jsem už zmínila, můžete do něj dát tabletové kapsle anebo chlorové tablety. Myslím si, že když bude vaše voda v bazénu opravdu hodně dlouho čistá a bezpečná a bude bez nějakých patogenů, tak samozřejmě se vám potom nic nestane. I když mnoho lidí zase říká, že vůbec nechtějí mít žádnou chemii v bazénu, že prý se jim to nelíbí a že to páchne a že to také ničí kůži.

V bazénu jsem velmi ráda.

Samozřejmě, že když tam toho chloru bude opravdu hodně, tak potom vás může svědit kůže. Ale vezměte si třeba, kdybyste neměli vůbec ve vodě chlor. Tak vlastně nebude zapáchat, ale tam zase budou chodit pít zvířata. Může tam něco spadnout, ale také když budete mít bazén a už také koupený plovák do bazénu s chlórem, tak také doporučuji bazénovou plachtu. A bazénovou plachtou vždycky bazén zakryjete a nemusíte se bát, že tam něco nebo někdo spadne. A věřte, že je to potom velice nepraktické, když vidíte, že vám třeba v bazénu plave mrtvá myš anebo třeba také hmyz. Někomu to třeba bude jedno, ale například mojí mamince by to vadilo a do vody by asi už nešla.

Mohlo by se vám líbit...